17
آوریل

4 روش برای جلوگیری از نمایش پیام ها در تلگرام های پیوست شده در Android و iPhone

یکی از رایج ترین اعلان هایی که برای پیام رسان های تلگرام نمایش داده می شود ، پیام Joined Telegram پیام است. این پیام هنگامی ارسال می شود که یکی از مخاطبین شما حساب تلگرام ایجاد کند. بعضی اوقات این تبلیغات بلندتر می شوند و می توانند آزار دهنده باشند. در این مقاله از Anzel Web ما 4 روش جلوگیری از نمایش پیام های پیوست شده از تلگرام در مخاطبین Android و iPhone را به شما آموزش خواهیم داد.

چگونه پیام نصب و تلگرام پیوست شده نمایش داده نشود

؟ چگونه می توان هنگام پیوستن مخاطبین به شما از گفتن تلگرام جلوگیری کرد

یکی از رایج ترین اعلان های تلگرام پیام Joined Telegram است ، اگر سوالی دارید ، تلگرام پیوست شده به چه معناست؟ پاسخ این است که این اعلان هنگامی ظاهر می شود که یکی از مخاطبین شما حساب تلگرام ایجاد کند. این پیام چت ایجاد می کند. اگر مخاطبان زیادی داشته باشید ، تعداد این پیام ها گاهی افزایش می یابد. در این مقاله از Anzel Web به شما می آموزیم که چگونه نمایش پیام های پیوستن در تلگرام را غیرفعال کنید. برای اطلاعات بیشتر تماشا کنید.

پیام ورود به تلگرام برای چه کسانی است؟

از پیوستن به نمایش پیام در تلگرام جلوگیری کنید

پیام عضو شده تلگرام شما توسط افرادی دریافت می شود که شماره شما را در لیست مخاطبین تلفن خود ذخیره کرده اند. همچنین اگر تعدادی را در لیست مخاطبین تلفن خود ذخیره کنید ، این پیام را دریافت خواهید کرد. در نتیجه نصب تلگرام بدون توجه مخاطبین امکان پذیر نیست. مگر اینکه شخصی که شماره شما را ذخیره کرده ، اعلان این پیام را در تلگرام غیرفعال کند.

چگونه دریافت پیام پیوست شده در تلگرام را غیرفعال کنم؟

برای پیوستن به تلگرام می توان نمایش پیام را غیرفعال کرد ، اما نمی توانید از اعلان چت جلوگیری کنید. فقط می توانید اعلان را متوقف کنید. اعمال تغییرات در تلگرام در یک دستگاه به معنای اعمال آن تغییرات در تلگرام در سایر دستگاه ها نیست. به عنوان مثال ، اگر اعلان را در تلگرام تلفن غیرفعال کنید ، هنوز اعلان را روی دسک تاپ دریافت خواهید کرد و باید اعلان را جداگانه برای تلگرام دسک تاپ غیرفعال کنید.

از نمایش تلگرام پیوست شده در Android جلوگیری کنید

این برنامه را باز کنید تا از ظاهر تلگرام متصل شده در Android جلوگیری کنید. سپس بر روی نماد منوی سه خطی در بالای صفحه کلیک کنید. تنظیمات را انتخاب کنید.

سپس روی اعلان ها و صداها ضربه بزنید.

در تب Events ، نماد تلگرام متصل به مخاطب را خاموش کنید.

از نمایش تلگرام پیوست شده جلوگیری کنید

اگر دائماً و ناخواسته به گروه های تبلیغاتی تلگرام اضافه می شوید ، به جلوگیری از ورود ناخواسته و افزودن به گروه های تبلیغاتی تلگرام مراجعه کنید.

ارسال پیام برای نصب تلگرام در iOS را غیرفعال کنید

برای حذف پیام تلگرام ، برنامه تلگرام را در حساب حذف شده متصل به تلگرام در iOS باز کنید. سپس روی تنظیمات در پایین صفحه کلیک کنید. در این بخش ، روی اعلان ها و صداها کلیک کنید.

به پایین صفحه بروید و نماد مخاطبین جدید را خاموش کنید.

از پیوستن به نمایش پیام در تلگرام جلوگیری کنید

برای رفع باز شدن خودکار تلگرام ، به آموزش نحوه حل مشکل باز شدن ناخواسته تلگرام مراجعه کنید.

با غیرفعال کردن همگام سازی تماس ، از ظاهر شدن یک تلگرام پیوست شده در گپ جلوگیری کنید

همانطور که گفتیم ، شما می توانید پیام مربوط به پیام پیوست شده را در تلگرام غیرفعال کنید ، اما چت ایجاد می شود. تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که اجازه ندهید مخاطبین هنگام نصب آن به تلگرام دسترسی پیدا کنند.

از نمایش تلگرام پیوست شده جلوگیری کنید

در این حالت مخاطبین تلفن خود را در تلگرام مشاهده نخواهید کرد. این کار شما را دشوارتر می کند. اگر می خواهید گپ بزنید ، باید شخص دارای شناسه را پیدا کنید. همچنین می توانید شماره را به صورت دستی در تلگرام اضافه کنید که به عنوان مخاطب تلگرام اضافه می شود. اگر فرد شماره شناسایی نداشته باشد یا شماره خود را در تلگرام پنهان کرده باشد ، امکان برقراری ارتباط در تلگرام وجود ندارد.

روش دیگر این است که همگام سازی مخاطب را غیرفعال کنید تا تلگرام به مخاطبین شما دسترسی نداشته باشد. برای این کار وارد تنظیمات تلگرام شوید. سپس به حریم خصوصی و امنیت بروید.

از نمایش تلگرام پیوست شده جلوگیری کنید

در Android ، به پایین صفحه بروید و نماد همگام سازی مخاطب را خاموش کنید. سپس روی Delete Synced Contacts کلیک کرده و OK را روی س youالی که از شما پرسیده شد کلیک کنید.

از نمایش تلگرام پیوست شده جلوگیری کنید

در iPhone ، روی تنظیمات داده ضربه بزنید و نماد همگام سازی مخاطب را خاموش کنید. سپس روی حذف مخاطبین همگام سازی ضربه بزنید.

از نمایش تلگرام پیوست شده و تبدیل به پیام خوانده شده جلوگیری کنید

اگر علامت سبز علامت گذاری نشده در کنار پیام تلگرام پیوست شما را نگران کرده است ، می توانید آن را غیرفعال کنید. در Android ، تلگرام را باز کنید و به تنظیمات بروید. به پایین صفحه بروید و متن خاکستری را در جایی که اعداد نوشته شده اند ضربه بزنید و نگه دارید. شکلک ظاهر می شود ( _ (/) _ / خواهد شد. برای باز کردن منو دوباره روی آن کلیک کنید. روی خواندن همه گپ ها کلیک کنید.

از نمایش تلگرام پیوست شده جلوگیری کنید

در iPhone ، به برگه Chats بروید. روی ویرایش در بالای صفحه کلیک کنید. سپس روی Read All کلیک کنید.

از پیوستن به نمایش پیام در تلگرام جلوگیری کنید

توجه داشته باشید که با این کار همه اعلان های گپ حذف می شود و محدود به پیام تلگرام پیوست نمی شود

اگر فقط می خواهید این چت ها را حذف کنید ، یکی از چت های اندروید را برای چند ثانیه نگه دارید. وقتی علامت تیک سبز ظاهر شد ، گپ های دیگری را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. سپس روی نماد سطل آشغال در بالای صفحه ضربه بزنید.

از پیوستن به نمایش پیام در تلگرام جلوگیری کنید

در iPhone ، روی ویرایش در تب Chats ضربه بزنید. سپس گپ های مورد نظر را انتخاب کرده و Delete را فشار دهید.

از پیوستن به نمایش پیام در تلگرام جلوگیری کنید

نظرات و پیشنهادات شما؟

در این مقاله از انزل وب ، به شما آموزش داده ایم که چگونه از ظاهر شدن پیوستن تلگرام در تلگرام جلوگیری کنید. آیا توانستید از نمایش این پیام جلوگیری کنید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.