7
آگوست

با نحوه حذف و حذف کامل حساب Clubhouse خود آشنا شوید

Clubhouse یک شبکه اجتماعی محبوب است که به کاربران اجازه می دهد حساب خود را در هر زمان حذف یا غیرفعال کنند. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه حساب Clubhouse خود را به طور کامل از Anzel Web حذف و حذف کنید.

نحوه حذف حساب باشگاه

؟ نحوه حذف یا غیرفعال کردن حساب Clubhouse

هر کاربری که به شبکه های اجتماعی می پیوندد باید در هر زمان موقت یا حتی دائمی از حساب خارج شود. کاربران Clubhouse نیز از این قاعده مستثنی نیستند. شما می توانید حساب خود را به طور موقت و دائمی از این شبکه اجتماعی حذف کنید. در این مقاله از Anzel Web به شما آموزش می دهیم که چگونه حساب کاربری Android Club و iPhone Club Club خود را حذف کنید. انتظار بیشتری داشته باشید.

قبل از انجام این کار ، به خاطر داشته باشید که روش حذف حساب Club House برای iPhone و Android یکسان است.

تفاوت بین حذف موقت و دائمی حساب Club House چیست؟

وقتی در مورد حذف حساب در باشگاه صحبت می کنیم ، با دو کلمه مواجه می شویم: حذف و غیرفعال.

یک حساب فعال Club House به این معنی است که حساب شما از دید عموم حذف می شود. اطلاعات کاربری شما باقی می ماند. شما 30 روز فرصت دارید تا حساب خود را دوباره فعال کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که وارد حساب کاربری خود شوید. اگر در این 30 روز به حساب خود وارد نشوید ، برای همیشه حذف می شود. در این صورت ، دسترسی شما به حساب و اطلاعات شما برای همیشه از بین می رود ، اما باشگاه باید اطلاعات شما را داشته باشد.

حذف حساب Club House به این معنی است که شما به طور دائم تمام اطلاعات خود را به همراه حساب Club House خود حذف می کنید. در این حالت ، تمام داده های شما از سرور Club House حذف می شود.

اگر می خواهید مکالمات هم اتاقی را ضبط کنید ، نحوه ضبط صدا در خانه باشگاه را بخوانید.

حساب Club Lust و نحوه غیرفعال کردن آن را حذف کنید

اگر می خواهید باشگاه را موقتاً ترک کنید ، ابتدا برنامه را روی تلفن خود باز کنید. سپس روی نماد حساب خود در بالا سمت راست کلیک کنید.

حساب Club House را حذف کنید

سپس روی نماد چرخ دنده در سمت راست بالای نمایه کلیک کنید.

حساب Club House را حذف کنید

اکنون به تنظیمات منتقل می شوید. روی پروفایل ها کلیک کنید. اکنون روی غیرفعال کردن حساب کلیک کنید.

حساب Club House را حذف کنید

در صفحه بعدی ، روی دکمه قرمز “درک” کلیک کنید. روی غیرفعال کردن حساب کلیک کنید.

حساب Club House را حذف کنید

خوب ، اگر این کار را به مدت 30 روز انجام دهید ، حساب خود را موقتاً غیرفعال می کنید و اگر از غیرفعال شدن آن پشیمان شدید ، با ورود مجدد با اطلاعات کاربری Club House ، دوباره فعال می شود. اما اگر هنوز بعد از 30 روز به حساب خود وارد نشده اید ، حساب Club House شما برای همیشه حذف می شود و دیگر نمی توانید اطلاعات حساب خود مانند دنبال کنندگان و غیره را بازیابی کنید!

اکنون ، هنگامی که می خواهید حساب Club House خود را در iPhone و Android حذف کنید ، پیشنهاد می کنیم از برنامه های مشابه استفاده کنید. برای آشنایی با این برنامه ها ، مقاله بهترین برنامه های جایگزین Club House را مشاهده کنید.

نحوه تأیید آدرس ایمیل برای حذف حساب دائمی Club House

برای حذف کامل Clubhouse ، به خاطر داشته باشید که Clubhouse فقط حساب هایی را که ایمیل آنها تأیید شده است حذف می کند. برای انجام این کار ، حتما ایمیل خود را در حساب خود وارد کنید. سپس یک ایمیل برای شما ارسال می شود و باید آن را تأیید کنید.

برنامه را در تلفن خود باز کنید. سپس روی نماد حساب خود ضربه بزنید. اگر هنوز ایمیل خود را تأیید نکرده اید ، در کنار علامت @ یک نقطه قرمز مشاهده خواهید کرد. روی آن کلیک کنید.

2 روش برای حذف و حذف کامل حساب Clubhouse را بیاموزید

اکنون ایمیل خود را وارد کرده و روی تأیید کلیک کنید. روی OK کلیک کنید. اکنون ایمیلی با پیوند تأیید برای شما ارسال می شود.

2 روش برای حذف و حذف کامل حساب Clubhouse را بیاموزید

برای تأیید حساب خود روی آن کلیک کنید. اکنون می توانید برای حذف دائمی درخواست دهید.

توجه: اگر می خواهید سایر حساب های خود را که با حساب ClubHouse خود همگام سازی کرده اید حذف کنید ، به تنظیمات -> حساب بروید. سپس روی قطع ارتباط توییتر یا قطع اینستاگرام ضربه بزنید.

حذف حساب Club House

نظرات و پیشنهادات شما؟

در این مقاله نحوه حذف حساب Club House در Android و iPhone از Anzel Web را به شما آموزش دادیم. آیا توانستید حساب خود را حذف کنید؟ لطفا نظرات ، پیشنهادات و تجربیات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.