اگر از قبل به روزرسانی کرده اید دیگر نمی توانید به iOS 14.4.1 بروید

iOS 14.4.1 یک رفع مهم امنیتی ایجاد کرد. اپل دلایل زیادی ندارد که شما برگردید.


iOS 14

گزارش 9to5Mac اپل امضای iOS 14.4 را متوقف کرده است. این بدان معناست که اگر کاربران آیفون خود را به iOS 14.4.1 به روز کرده اند ، دیگر نمی توانند رتبه را کاهش دهند.

iOS 14.4.1 که در اوایل ماه مارس ارسال شد ، به یک آسیب پذیری بالقوه امنیتی که بر مرورگر وب Safari اپل تأثیر می گذارد ، می پردازد. به گفته اپل ، این آسیب پذیری به طور بالقوه می تواند به هکرها اجازه دهد از “محتوای وب بدخواهانه ساخته شده” برای “اجرای خودسرانه کد” در دستگاه های هدف استفاده کنند. با به روزرسانی به آخرین نسخه iOS 14 ، کاربران در برابر این موارد محافظت می شوند.

به عبارت دیگر ، هیچ دلیل موجهی برای کاربران وجود ندارد که اگر از قبل تلفن های خود را به روز کرده اند ، الزاماً بخواهند به iOS 14.4 تغییر دهند. اما اپل با توقف فعالانه امضای نسخه های قبلی نرم افزار ، کاربران را از بازگشت به نسخه قبلی منع کرده است – خواه ناخواه آن را دوست دارند.

حفاظت از کاربر IOS

محافظت از مصرف کنندگان در برابر این نوع تهدیدات امنیتی دقیقاً به همین دلیل است که اپل امضای نسخه های قبلی نرم افزار خود را به سرعت متوقف می کند. اپل می خواهد اطمینان حاصل کند که هرچه بیشتر کاربران از آخرین نسخه نرم افزار خود استفاده می کنند – و یک خطای سریع امنیتی یکی از مهمترین دلایل این امر است. این باعث می شود کاربران از رنج احتمالی بدافزارهای مخرب طراحی شده برای هدف قرار دادن کاربران iOS محافظت کنند.

اپل معمولاً پس از انتشار نرم افزار ، حدود یک هفته و نیم به کاربران فرصت می دهد تا به جدیدترین نسخه نرم افزار خود تنزل دهند. یک توضیح برای این امر این است که اگر خطایی در نرم افزار جدید پیدا شده است که بر ارتقاd دهندگان تأثیر منفی می گذارد. هنگامی که معلوم نیست ، اپل معمولاً خیلی سریع نسخه قدیمی را وصل می کند.


io14 ویژگی های صفحه اصلی جدید
8 بهترین ویژگی جدید iOS 14

iOS 14 دارای ویژگی های جدید بسیاری است. در اینجا بهترین مواردی است که باید بدانید.

بعدی را بخوانید


درباره نویسنده

.

دیدگاهتان را بنویسید